Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăți în cazul ​furtului din bancomat, din localitatea Lumina (video)

ro

26 May, 2020 14:36 3721 Marime text
Urmare a cercetărilor în dosarul penal privind furtul din bancomat, din localitatea Lumina, din data de 26 februarie, polițiști din cadrul Serviciului  Investigații Criminale au depistat autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Acesta a fost recuperat, cu ajutorul scafandrilor din cadrul I.S.U. Dobrogea, din lacul Tașaul. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate. 

Amintim că la data de 21 mai, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Culmea din județul Constanța. În urma administrării probatoriului în cauză, un bărbat, de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materiilor explozive.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 mai, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.  

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii