Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Notarul Angela Manea dă iar bătăi de cap poliţiei

ro

22 Jul, 2014 00:00 2396 Marime text
Notarul Angela Manea a ajuns iar în atenţia poliţiei din municipiul Mangalia după ce a provocat scandal pe terasa din Saturn a unor prieteni.

Duminică dmineaţă, în jurul orei 04.00, poliţiştii din Mangalia au fost alertaţi că o femeie face scandal la o terasă din staţiunea Saturn. Din câte se pare, este vorba despre notarul Angela Manea, din Mangalia. Femeia a fost dusă la domiciliu de poliţişti, dar nu a vrut să rămână în casă. A ieşit din nou în oraş şi a fost identificată de un echipaj al Poliţiei Rutiere, care efectua o razie. După ce s-a certat cu oamenii legii, i s-a întocmit proces verbal la faţa locului şi ulterior a fost transportată la Secţia de Psihiatrie Palazu Mare. Medicii au dispus internarea femeii.
Amintim că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, femeia a mai ajuns în atenţia poliţiei de trei ori în mai puţin de o săptămână. Aceasta a făcut atunci scandal la terasa din Saturn, în faţa fostului soţ, dar s-a certat şi cu un alt echipaj al poliţiei rutiere după ce a provocat un accident soldat doar cu pagube materiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii