Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neamț Accident grav pe DN 15B! Unul dintre șoferi, încarcerat, intrat în stop cardio respirator

ro

29 Aug, 2023 10:26 1140 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: ISU Delta Tulcea
  • Un bărbat de 58 de ani a fost încarcerat și intrat în stop cardio respirator în urma unui accident grav produs marți, pe 29 august 2023, pe DN 15B, în județul Neamț, între autoturismul pe care-l conducea și un camion.
 
Astăzi, pe 29 august 2023, în jurul orei 09:05, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, prin apel la 112, pompierii au fost înstiințați de un incident în comuna Vânători din județ.
 
Astfel, pompierii Detașamentului Târgu Neamț s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un accident rutier produs pe DN 15B, între localitățile Târgu Neamț - Poiana Largului din Neamț.
 
În coliziune au fost implicate un camion și un autoturism. În urma accidentului, pompierii informează că șoferul mașinii era încarcerat în propriul vehicul și era în stare inconștientă.
 
Pompierii au intervenit cu o autospecială complexă de intervenție.
 

„În același timp, au fost alertate două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. La sosirea militarilor, persoana era în continuare inconștientă“, precizează ISU Neamț.

 
S-a acționat pentru descarcerea șoferului, care, ulterior, a fost preluat de un echipaj SAJ, pentru manevre de resuscitare.
 
Conform cercetărilor ulterioare, s-a descoperit că șoferul inconștient este un bărbat de 58 de ani. Acesta a fost transportat și predat la Compartimentul de Primiri Urgențe din Târgu Neamț, în stop cardio respirator.
 

„Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la fața locului“, informează polițiștii prezenți acolo, prin Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Citește și:

Accident mortal cu motocicleta pe DN 1, în județul Prahova! Se circulă cu greu în zonă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii