Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal cu motocicleta pe DN 1, în județul Prahova! Se circulă cu greu în zonă

ro

29 Aug, 2023 10:07 2259 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un accident produs astăzi, pe 29 august 2023, pe drumul care leagă București de municipiul Ploiești, DN 1, restricționează circulația, fiind trafic intens în zonă.
 
Traficul pe o arteră importantă care leagă București de municipiul Ploiești a fost restricționat marți, pe 29 august 2023, ca urmare a unui incident violent produs pe carosabil.
 
Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, este vorba despre un accident produs pe DN 1 București-Ploiești, pe sensul către capitală, în județul Prahova.
 
Conform datelor furnizate, o motocicletă, condusă de un bărbat de 54 de ani, a intrat într-o coliziune distrugătoare cu un parapet median.
 

„Conducătorul acesteia, un bărbat de 54 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața“, precizează Poliția Română.

 
Traficul rutier pe DN 1 București-Ploiești este restricționat, circulându-se pe o singură bandă pe sensul către capitală. De asemenea, se circulă și pe cealaltă bandă, potrivit declarațiilor polițiștilor, dar în ritm îngreunat.
 

„Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute“, mai adaugă sursa.


Citește și:

LIVE VIDEO+TEXT: Autocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii