Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava R/M Brizo și echipajul de la bord se întorc în Constanța după o misiune de succes la nava Seama

ro

23 Sep, 2023 14:28 919 Marime text
Sursă foto: ARSVOM
  • În această dimineață, 23 septembrie 2023, nava R/M BRIZO, împreună cu echipajul de la bord au revenit în Constanța, după încheierea cu succes a misiunii de la nava SEAMA.

În această dimineață, 23 septembrie 2023, nava R/M BRIZO, împreună cu echipajul de la bord au revenit în Constanța, după încheierea cu succes a misiunii de la nava SEAMA, transmit reprezentanții ARSVOM.

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a participat activ cu navele R/M BRIZO și SAR ARES și au izolat nava SEAMA cu baraje antipoluare și de protecție împotriva scurgerilor de hidrocarburi, în zona Sulina.

„Mulțumim întregului echipaj pentru efortul considerabil pe care l-au depus în finalizarea cu succes a misiunii la nava SEAMA!”, a încheiat sursa citată.


Reamintim că, pe 20 septembrie 2023, a fost explozie la bordul unei nave străine care era în rada portului Sulina. Evenimentul s-a produs în jurul orei 07.50.

Echipajul a cerut cerut abandonul pentru că intra apă. 

O navă a Gărzii de Coasta și una a ARSVOM au mers acolo, la 10 mile în larg, unde era nava și au recuperat echipajul. Erau 12 marinari. 


Citește și:
Ce spune Autoritatea Navală Română despre explozia din Marea Neagră, zona Sulina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii