Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mireasa moarta in ziua nuntii a fost inmormantata (galerie foto)

ro

22 Sep, 2009 03:15 14935 Marime text

inmormantare2.jpgZi neagră pentru familia tinerei trecute în nefiinţă chiar în ziua nunţii sale. Rudele şi apropiaţii, împreună cu cel pe care şi-l alese să-i fie alături pentru totul restul vieţii, au condus-o, la începutul acestei săptămâni, pe ultimul drum.

Pentru familie, straiele de sărbătoare au lăsat locul celor de doliu, iar tânăra a fost îmbrăcată mireasă după moarte. Imaginea tinerei mirese neînsufleţite purtată în sicriu de apropiaţi a răvăşit o întreagă localitate. Luni avea să fie a doua zi de după cel mai fericit eveniment al vieţii sale, însă, printr-o turnură sinistră a vieţii, a devenit data înmormântării sale. O fracţiune de secundă a schimbat totul în mod iremediabil. Mihaela Minea, în vârstă de 23 de ani, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un cumplit accident rutier, în timp ce se întorcea de la coafor. Mireasa se afla pe locul din dreapta faţă, iar la volan se afla un prieten al acesteia, George Bădilă, în vârstă de 25 de ani. Cei doi se întorceau spre casă, în localitatea constănţeană Ciocârlia, la volanul unui Opel înmatriculat B7496PC, însă drumul le-a fost scurtat sinistru de moarte. Într-o depăşire a unui TIR Iveco, înmatriculat CT 31 EXC, condus de Hristu Ion, în vârstă de 52 de ani, Opel-ul l-a acroşat cu partea din spate şi a ieşit în decor, unde s-a izbit devastator de un pom. Tânăra a murit cu voalul de mireasă aranjat în păr.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • catalina 07 Feb, 2010 13:30 intotdeuna asa se intampla.............nu putea sa fie unul batran................pacat asta a fost un blestem!dumnezeu sa o ierte si condoleante
  • irina 03 Nov, 2009 17:59 cel mai greu moment pentru familia fetei in loc de nunta ati ajuns la inmormantare.pacat de ea ca orice fata vrea sa se vada in rochie de mireasa.condoleanta familiei indurerate.dumnezeu so ierte.
  • cornelita misiylavi 16 Oct, 2009 13:05 condoleante
  • IULIANA 22 Sep, 2009 21:39 CONDOLEANTE FAMILIEI DUMNEZEU SA O IERTE