Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minoră împușcată în Dâmbovița de un băiat de aceeași vârstă

ro

02 Oct, 2019 20:05 1160 Marime text
Miercuri, o fată de 14 ani a fost împușcată de un tânăr de aceeași vârstă, pe o stradă din localitatea Fieni, județul Dâmbovița.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, după ce adolescenta s-a prezentat la spital cu o rană produsă prin împușcare.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii au fost sesizați de medicii de la Spitalul Orășenesc Pucioasa cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o adolescentă care avea o plagă produsă prin împușcare.

„Din primele verificări, se pare că minora ar fi fost accidentată în zona unui deget de o armă neletală supusă autorizării, manevrată de un adolescent în vârstă de 14 ani. La momentul producerii evenimentului adolescenții se aflau pe o stradă din Fieni”, au transmis reprezentanții Poliției Dâmbovița, citează știripesurse.ro.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

Potrivit polițiștilor, se pare că un alt tânăr i-ar fi dat, spre păstrare, arma unuia dintre adolescenți. Oamenii legii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii