Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:36 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de jucării, confiscate la Agigea

ro

21 Sep, 2013 00:00 897 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, ieri, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unor societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 7.776 de jucării (păpuşi şi piane din plastic) susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 735.000 de lei dacă ar fi fost originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean bulgar în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în Republica Bulgaria, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexander leg. a V a Macedonica 21 Sep, 2013 09:41 Primar era Tornea Gh.,secretar era finul sau R Fanel-actualmente procuror...iar Vola e posibil sa fie a S. C. AMP Tornea SRL unde e