Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miercuri, premierea Festivalului Universitar de Baschet 3x3, la Constanța

ro

05 Nov, 2019 20:12 1683 Marime text
Miercuri, 6 noiembrie 2019, începând cu ora 13:00, pe terenul de sport acoperit de balon al Facultății de Educație Fizică și Sport va avea loc festivitatea de premiere a Festivalului Universitar de Baschet 3x3, disciplină cu care România s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La eveniment vor participa inclusiv primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădau, rectorul Universității Ovidius, Sorin Rugină, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport, Mirela Damian și președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun.

Conform tradiției din ultimii ani, Asociația Județeană de Baschet Constanța organizează unele dintre cele mai importante competiții de baschet 3x3, cu susținerea Primăriei Municipiului Constanța, disciplină care va face parte din programul Jocurilor Olimpice începând cu ediția TOKYO 2020.
 
În 2019, Constanța a găzduit în premieră un eveniment de baschet 3x3 dedicat echipelor formate din studente, Festival Universitar de Baschet 3x3 - turnee ce au contribuit masiv la calificarea României pentru Jocurile Olimpice.
 
Evenimentul a avut loc în perioada 17- 31 octombrie la Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța.

Sursă foto: Facebook/Asociatia Judeteana de Baschet Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii