Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii sanitari, faza judeteana

ro

23 May, 2009 02:25 1775 Marime text
Liceul Teoretic „Callatis" din Mangalia a fost, ieri, gazda celei de a treia ediţii a concursului „Micii Sanitari", faza judeţeană. La eveniment au participat copii cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani, de la grădiniţele din Mangalia, Hârşova, 2 Mai, Constanţa, Cumpăna, care s-au calificat, în urmă cu câteva săptămâni, la fazele locale ale concursului.

Juriul concursului a fost compus din Carmen Lungu, directorul filialei Constanţa a Crucii Roşii, George Giordănescu, de la Comisariatul pentru Societatea Civilă, Ionel Miu, Crucea Roşie Constanţa, preşedintele juriului fiind dr. Aurel Papari, preşedintele Crucii Roşii Constanţa, alături de care s-au aflat dr. Laura Condur şi Mariana Iorguş, membri ai Comitetului Judeţean al Crucii Roşii Constanţa, Daniela Filip, reprezentantul Fundaţiei „Callatis" şi preşedintele Crucii Roşii Mangalia, Elena Soare.

După cum ne-a declarat dr. Laura Condur, acest concurs a început printr-o „joacă", în urmă cu şase an, şi a devenit o tradiţie pe care au adoptat-o Constanţa, dar şi alte judeţe din ţară. Micuţii de la grădiniţele din judeţ au trebuit să răspundă corect la o serie de întrebări pe teme de sănătate, au participat la probe practice şi au recunoscut instrumentele şi substanţele dezinfectante. Toţi copiii au fost răsplătiţi cu diplome de participare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii