Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașină de poliție, în misiune, implicată într-un accident rutier. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

ro

13 Jun, 2023 08:23 1424 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ:facebook/Poliția RomânăUn echipaj de poliție ce se deplasa către accidentul care a avut loc pe DN 7, pe raza localității Morărești, din județul Argeș, a fost implicat într-un eveniment rutier. 
 
Potrivit IPJ Argeș, un polițist din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care se deplasa pe DN 7, spre locul producerii evenimentului rutier, pentru a sprijini activitățile de cercetare, efectuând deplasarea cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autovehicul.

„La acest moment se desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Din fericire, în urma acestui eveniment rutier, nici o persoană nu a suferit leziuni“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.


De asemenea, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Polonia, care conducea un ansamblu rutier (cap tractor și semiremorcă), pe DN 7, pe raza localității Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, ar fi pătruns pe contrasens cu semiremorca, ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sensul opus de către un bărbat de 28 de ani, județul Bistrița Năsăud.

„În urma coliziunii au suferit leziuni conducătorul autoutilitarei, precum și pasagerii, respectiv un tânăr de 19 ani, precum și un tânăr de 20 de ani, toți din comuna Zagra, județul Bistrița Năsăud.

Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Citește și: 

ConstanțaAccident rutier pe bulevardul Mamaia! Două mașini implicate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii