Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane implicate într-un accident rutier în județul Neamț. Printre victime și un băiat de 13 ani

ro

04 Aug, 2023 12:51 1037 Marime text
Sursă foto: ISU Neamț
  • Astăzi, pe 4 august 2023, s-a produs un accident între o mașină și o autoutiliară în zona localității Cotu Vameș, comuna Horia, județul Neamț.
  • Un bătrân de 65 de ani și un minor de 13 ani au fost transportați de urgență la CPU Roman.
 
Vineri, pe 4 august 2023, pompierii din Neamț au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier produs în localitatea Cotu Vameș din comuna Horia.
 
La locul solicitării, Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Neamț a trimis trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman și două echipaje cu ambulanțe de la Serviciului de Ambulanță Județean Roman.
 
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau cinci persoane și o autoutilitară în care se afla doar conducătorul auto. Un bărbat de 65 de ani și un băiat de 13 ani au primit îngrijiri medicale de la echipajele Serviciului de Ambulanță Județean, ulterior fiind transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe Roman (CPU Roman).
 
Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 50 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD TIM, refuzând transportul la spital. Nu se cunoaște dacă vreunul dintre șoferi era sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihotic.

 „Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor“, a mai adăugat sursa citată.


Citește și:

Tragedie în județul Suceava! O femeie a murit încarcerată sub o locomotivă. Informații de la fața locului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii