Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Suceava! O femeie a murit încarcerată sub o locomotivă. Informații de la fața locului (GALERIE FOTO)

ro

04 Aug, 2023 10:48 927 Marime text
Sursă foto: ISU Suceava
  • Astăzi, pe 4 august 2023, o mașină cu un bărbat de 65 de ani și o femeie de 60 de ani a avut o coliziune cu un tren de marfă în zona localității Vicșani, comuna Mușenița, județul Suceava.
  • Femeia a murit încarcerată sub locomotivă.
 
Conform unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Suceava, în zona localității Vicșani, comuna Mușenița, vineri, pe 4 august 2023, s-a produs o coliziune între un tren de marfă și o mașină, la o trecere la nivel cu calea ferată.
 
La fața locului au intervenit pompierii militari ISU Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.
 
Astfel, au fost identificate două victime, un bărbat de aproximativ 65 de ani și o femeie în vârstă de aproape 60 de ani care erau în afara autoturismului.
 
Femeia era prinsă sub locomotivă, iar colegii de la descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul femeii.
 
Bărbatul era conștient și a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, a fost transportat la spitalul din Rădăuți, pentru investigații suplimentare, mai adaugă sursa citată.

Citește și:

Constanța: Accident rutier în sensul giratoriu de la Palazu Mare! O mașină, răsturnată (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii