Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe fragmente osoase găsite de anchetatori printre ruinele Fermei Dacilor

ro

29 Dec, 2023 12:10 816 Marime text
Foto: ISU PrahovaMai multe fragmente osoase au fost găsite de anchetatori printre ruinele Fermei Dacilor din satul prahovean Tohani, acestea fiind trimise la Bucureşti pentru efectuarea expertizei genetice, au precizat, vineri, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, cercetarea la faţa locului s-a încheiat joi seară, iar zona este izolată şi păzită.

Şapte trupuri carbonizate au fost găsite în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor, victimele fiind identificate pe baza probelor ADN.

Se aşteaptă ca expertiza genetică să confirme dacă fragmentele osoase găsite joi seară aparţin ultimei victime date dispărute.

Printre cei decedaţi se află unul dintre copiii lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii, fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, finul lui Dinicu, Lucian Ene, şi doi copii ai săi, dar şi o studentă în anul II la Facultatea de Sociologie şi prietenul acesteia.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru şi ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

AGERPRES 

citește și: 

„M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea, vă promit!“Mesaj plin de durere al adolescentului ce și-a pierdut în incendiul de la Ferma Dacilor tatăl, fratele geamăn și fratele cel mic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii