Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Eveniment în Portul Tomis. AUR anunță candidatul la Primăria Constanța! (FOTO)

ro

27 Jan, 2024 14:08 1744 Marime text

Eveniment, astăzi, 27 ianuarie, în Portul Tomis, organizat de AUR Constanța! 

Pe scena evenimentului, vor urca artiști de renume precum Nicolae Voiculeț, Ionuț Galani, Pindu și trupa Provincialii, oferind participanților o seară plină de muzică și voie bună.


Pentru AUR Constanța, evenimentul este un prilej deosebit în care constănțenii vor avea oportunitatea de a afla cine este viitorul candidat la Primăria Constanța și de a se bucura de divertismentul oferit de artiștii invitați.


Ovidiu Cupșa susține cu entuziasm că a găsit oameni dispuși să lupte, dispuși să facă o schimbare, care în viața lor profesională au arătat că pot.

„Am găsit oameni dispuși să lupte, dispuși să facă o schimbare, care în viața lor profesională au arătat că pot. Putem reprezenta alternativa la actualul sistem din Constanța”, a declarat președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. La eveniment sunt așteptați toți constănțenii care doresc să facă o schimbare și care s-au săturat de liderii politici actuali, care au destabilizat sistematic România, a transmis Ovidiu Cupșa (AUR Constanța)


UPDATE 1

La eveniment sunt prezenți Ramona Bruynseels(reprezentant AUR), parlamentarul Mateuț. Putem regăsi și nume sonore precum Gheorghe Darie, reprezentanții la nivel local din partea AUR, dar și de la partidul republican. 

E prezent președintele Claudiu Târziu, Lucian Iancu, actor și regizor. 

Este prezent și Mohammad Murad. 

Acesta a declarat pentru ZIUA de Constanța că își va anunță cât de curând candidatura la alegerile din acest an. 

Acesta nu a făcut un anunț oficial despre funcția pe care va candida, dar va fi undeva în județul Constanța.

Întrebat dacă va fi la Mangalia unde a dorit să candideze în anii trecuți, a spus că nu poate acum să ne răspundă la această întrebare, dar vom afla în scurt timp. 


UPDATE 2 

Evenimentul debutează cu concertul lui Voiculeț. 

UPDATE 3

Cu toate că temperaturile de afară nu sunt foarte prietenoase, ploaia nu i-a sperit pe oameni. Aproximativ dou-trei sute s-au adunat în Portul Tomis la evenimentul AUR. 


UPDATE 4

Gorge Simion nu ajunge la eveniment încă, dar este deja anunțat că acesta va susține un discurs. 

UPDATE 5

Incident la evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru Primăria Constanța, azi, 27 ianaurie. 

De două ori în timpul evenimentului, s-a luat curentul. Cu toate astea, mulți oameni s-au adunat în portul Tomis la eveniment. 

Evenimentul a demonstrat determinarea susținătorilor AUR, care, în pofida ploii și problemelor tehnice, au rămas prezenți și au arătat sprijinul lor pentru candidat și partid. Pana de curent a fost privită ca o provocare temporară, iar reacția rapidă a organizatorilor a contribuit la menținerea atmosferei de entuziasm și mobilizare în rândul participanților.

De îndată ce curentul s-a oprit, omaneii au început să acuze Primăria Constanța ca fiind vinovată de acest lucru, 

Conform surselor noastre, nu Primăria Constanța asigura curentul la scenă, acuzațiile fiind nefondate, urmând ca urganizatorii să lămurească sursa.

Dar conform legislației, aceștia trebuiau să dispună de generatoare pentru a putea trage curent destul de puternic pentru a face față. 

UPDATE 6

La eveniment a ajuns și George Simion. Acesta a ajuns la eveniment prin zona digului, prin spatele scenei. 

Constanța era mândria țării. Mergeam acasă și făceam compuneri despre  vacanță de vară și descriam Constanța noastră  frumoasă. Au trecut anii și măcar acele care alegorice se organizau la Constanța. Acum parcă suntem o pictură de Grigorescu, a mai rămas doar carul cu boi care conduc acest municipiu.


Candidatul AUR este un om care poate conduce orașul cum trebuie.

În politica din Constanța, altfel merg lucrurile. La Constanța vedem doar o priveliște dezolantă. Constanța este mică după cum este și România. Însă asta...doar până într-o zi! Avem nevoie de voie și avem nevoie să punem patrioți la cârma țării, a orașelor, a județelor noastre!- a punctat Simion prezent la Constanța. 

Alături de Ovidiu vom veni cu o viziune turistică pentru Constanța, cu o viziune de dezvoltare, cu proiectul unui oraș unde să vă fie drag să trăiți! Împreună construim, unindu-ne eforturile!- a mai punctat Simion. 


UPDATE 7 

În aceste momente, se intonează imnul. 


UPDATE 8

Ovidiu Cupșa a luat cuvântul.  

Ați văzut cum au început oamenii potrivnici de la Constanța?! Ne-au tăiat curentul să nu putem transmite live Constanței si oamenilor. Să nu audă nimeni de noi, pentru că lor le este frica de noi.


Uitați-vă în jur! Noi suntem Constanța. Inima Constanței bate pe orice stradă, în price casă. Inima Constanței nu bate în cei ce conduc azi primăria și destinele orașului. De ce? Pentru că Constanța nu e casa lor. Noi rămânem aici. Ei se duc în parlament, găsesc locuri călduțe, nu îi interesează Constanța. Pe noi ne interesează Constanța.

Au fost vremuri când eram mândri de Constanța. Oamenii ne invidiau. Acum lucrurile s-au schimbat dramatic. Totul e gri, e căzut.- a punctat Cupșa. 


La final veți primi o cărticică. Judecați-ne după această cărticică. În ea veți găsi principiile noastre, după care vom conduce Constanța. Un om valoarează cât cuvântul lui! Am învățat asta de la tatăl meu.



Citește și: 

Poliția Locală Constanța a amendat organizația municipală AUR pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii