Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Organizatorii și autoritățile locale fac precizări despre Neversea, cel mai așteptat festival de la malul mării (FOTO)

ro

04 Jul, 2023 11:05 2049 Marime text

UPDATE 7

Edy Chereji a spus că bugetul de anul acesta a fost de peste 10 milioane de euro. Iar una dintre cerințele inedite a fost ca unul din artiști a cerut un ceas Rolex pe scenă. 

"Toate aceste cerințe inedite sunt făcute pentru ca managementul artiștilor să vadă dacă citim cu atenție contractele" a spus Chereji.

Avem spectatori din Marea Britania, Germania, SUA, Italia, Bulgaria și altele. 

"Ne-am făcut întrarea pe Web 3.0. Am avut o colecție de 6.000 de NFT-uri care au fost sold out în câteva secunde.," a spus Boroș.

UPDATE 6

Boroș a luat cuvîntul.

"Bine v-am găsit. Fiind o ediție aniversară de cinci ani, am pregătit o ediție speciala cu lucruri noi. Dăm startul verii. Pentru că este o ediție aniversara,  sărbătorim prin artiști, scene. Avem artiști internaționali și români. Dintre cei internaționali îi amintim pe Lil Uzi Vert - venit pentru prima oară în România.  Îl amintim și pe Ckay care deține un record că are cea mai ascultată piesă pe Spotify. J Balvin ne va încântă cu stilurile latino. Îi avem și pe cei apreciați Steve Aoki, care e al casei, Last Frequencies, Don Diablo și mulți alții. 

Am redesenat mainstage-ul. Surpriza este scena Balcaniada unde vom dansa pe ritmuri autohtone și ne fac să ne simțim mândri. Avem scena latino unde am invitat școli de dans latino să ne petrecem pe pași de dans latino până la răsărit. Am revenit cu scena retro unde avem încredere că petrecerea va fi până dimineața. 

Așteptăm până la 70.000 de oameni pe zi.'

Scena Balkaniada va fi un concept nou.

"Printre artiști îi menționăm pe Elena Gheorghe, Oana Radu, Raluca și Proiectul Balcanic" a spus Boroș.


UPDATE 5

Edy Chereji ia din nou cuvântul.

Edy Chereji și Bogdan Boroș conduc conduc conferința de presă.

"La aniversarea noastră de cinci ani o să avem mai multe torturi. Începând de mâine de la ora 15,  pot să își preschimbe biletul sau abonamentul în brățară, la cortul mare de la întrarea pe plaja. Începând de joi, festivalul se va deschide în fiecare zi la ora 16.00.", a punctat Chereji. 

UPDATE 4

Lazăr Liviu, șeful politiei municipiului Constanța a luat cuvântul.

"Vom desfășura măsuri specifice de asigurare a unui climat sigur pentru participanții la festival. În perioada 6-9 iulie, aproximativ 200 de polițiști din toate specializările vor fi prezenți la datorie."


Lazăr Liviu a mai spus că vor participa inclusiv echipe canine pentru depistarea celor care dețin droguri.

Gruparea Mobila de Jandarmi Constanța participă cu peste 220 de jandarmi care vor acționa zilnic ce se petrece la festival.

UPDATE 3

Georgescu Mihai, din partea ISU a luat cuvântul. 


"Vom amplasa două corturi medicale avansate, cât și faptul că vor fi dislocate echipaje să vină în sprijinul participanților."

UPDATE 2

Ionuț Rusu ia cuvântul.


"Noi suntem fericiți, noi, administrația și constănțenii, pentru ca găzduim acest festival. Să simtă vib-eul de la acest festival. Din partea administrației aveți tot suportul pentru ca acest eveniment aduce plus valoare orașului Constanța."

UPDATE 1

Edy Chereji, din partea Neversea ia cuvântul.

Edy Chereji, din partea Neversea

 Î"Mulțumim autorităților locale pentru sprijinul din acest an. O sa prezintă și autoritățile de ce festivalul Neversea va fi cel mai sigur loc în care poți fi."


Marți, 04 iulie, organizatorii Neversea organizează o conferință de presă.

La conferință sunt prezente autoritățile locale și naționale (Poliție, Jandarmerie, ISU și Primăria Constanța) și organizatorii, care vor oferi detalii privind organizarea și măsurile de siguranță pentru cel mai așteptat festival al mării, Neversea.

La eveniment, în locul primarului Vergil Chițac, participă viceprimarul Ionuț Rusu. 


Citește și: Programul de transport CT BUS pe perioada festivalului NEVERSEA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii