Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La vânat de câini (video)

ro

01 Oct, 2010 03:22 2148 Marime text

caini_impuscati_1.jpgUn tanar din Navodari a ajuns pe mana politiei dupa ce a tras mai multe focuri de arma in doi caini maindanezi . Unul dintre aceştia a murit iar celalalt a suferit rani usoare . Cazul a fost preluat de reprezentantii serviciului de arme si munitii in colaborare cu Directia sanitar veterinara. Focurile de arma au fost auzite de un satean care a anuntat imediat seful de post din localitatea Corbu. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului , acolo unde au descoperit un caine mort si un altul ranit. Tanarul a fost vazut de mai multe persoane care se aflau in zona in momentul incidentului .

caini_impuscati_2.jpgMartorii le-au povestit politistilor ca agresorul se afla intr-o masina cand a tras in animale. Pentru politisti prinderea tanarului nu a fost decat o chestiune de timp si asta pentru ca indiciile martorilor i-au condus direct la tinta . Agresorul este din navodari are 30 de ani , este detinator legal de arma letala si si-a justificat fapta spunand ca a vrut sa se distreze. Joaca sa insa a provocat moartea cainelui.

Politistii au gasit asupra tanarului pe langa arma si 26 de cartuşe de vânătoare cu alice. Acestea au fost retinute in vederea continuării cercetărilor . Pentru distractia sa, tanarul se va alege cu dosar penal pentru uz de armă letală fără drept. Un alt incident în care un deţinător legal de armă a tras fara drept în mai multe pisici a avut loc cu doar cateva zile in urma in localitatea Murfatlar .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii