Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ilfov Accident rutier în localitatea Chitila! O persoană a ajuns la spital

ro

13 Sep, 2023 08:01 965 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:DGPMB
  • La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 17:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe DNCB, intersecție cu strada Decebal, din orașul Chitila, a avut loc un eveniment rutier, între două autoturisme.

La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 17:54, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe DNCB, intersecție cu strada Decebal, din orașul Chitila, a avut loc un eveniment rutier, între două autoturisme, transmite un comunicat din partea IPJ Ilfov.

Polițiștii rutieri din Chitila s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, din accident a  rezultat rănirea  ușoară a unuia dintre conducătorii auto, care a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost deschis dosar de urmărire penală, în care polițiștii rutieri din Chitila efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident de muncă tragic pentru un bărbat de 41 de ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii