Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE S-a activat Planul Roşu de intervenţie. Accident teribil. Autocar cu 70 de persoane răsturnat. Un mort şi mai mulţi răniţi

ro

29 Oct, 2018 06:11 5803 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Hunedoara, traficul este oprit pe DN7 Deva-Arad la kilometrul 425, din cauza unui accident rutier.

Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şoferul unui autocar (72 de persoane) a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s- a răsturnat în şanţ. În urma evenimentului o persoană a decedat şi alte 20 au fost rănite (încă nu se ştie căte grav şi câte uşor).

S-a activat Planul Roşu de Intervenţie pentru victime multiple.

Se estimează ca în aproximativ 60  de minute traficul să fie reluat.

UPDATE 07.20
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Hunedoara traficul rutier a fost reluat pe DN7 Deva-Arad la kilometrul 425, localitatea Tărtăşeşti.

În urma accidentului o persoană a decedat şi alte 32 au fost rănite şi transportate la spital pentru investigaţii medicale.S -a dezactivat Planul Roşu de Intervenţie pentru victime multiple.

Din cauza retricţionării traficului se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri. Recomandăm şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 27 Nov, 2018 12:51 Sa se verifice sistemul de franare al autocarului daca mai este posibil si nu s-a musamalizat tot la fel ca si la accidentul din vama nadlac de acum cativa ani,tot la aceeasi firma unde soferul a murit.firma obisnuieste sa dea vina pe soferi dar autocarlele sant praf.fac itp-uri la statia din comuna VLADIMIRESCU,jud ARAD,cu spaga.autocarul care a facut accident in zona deva,a mai facut un accident in italia in zona ventimiglia ramanand fara frane si tot acel autocar a mai facut accident acum cativa ani in zona salistea sibiului,aceleasi probleme"franele".unii poate spun ca este o coincidenta ,gresit.