Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a atacat o persoană cu o macetă. Iată ce s-a întâmplat

ro

06 Oct, 2023 16:37 810 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Inculpatul M.D. a săvârşit faptele reţinute în sarcină în stare de recidivă postexecutorie.
 
Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:
 
La data de 6 octombrie 2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului M.D., pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 şi 21 lit. c şi d din C. pen., tulburare a ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 alin. 2 şi 3 din C. pen., şi ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 din C. pen., rap. la art. 206 alin. 1 din C. pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din C. pen. şi art. 41 alin. 1 din C. pen.
 
În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele:
 
În data de 25 septembrie 2023, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul M.D. a lovit persoana vătămată P.P. cu o macetă în zona membrelor superioare, provocându-i vătămări corporale ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Totodată s-a reţinut că prin acţiunile sale inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică.
 
După comiterea faptei, inculpatul a fost prins de lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu şi condus la sediul instituţiei, unde acesta a ameninţat cu acte de violenţă persoana vătămată P. M., agent de poliţie aflat în timpul serviciului.
 
Inculpatul M.D. a săvârşit faptele reţinute în sarcină în stare de recidivă postexecutorie.
 

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale. Trimiterea rechizitoriului la instanţa de judecată nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Galați: Elev de clasa a X-a găsit cu substanțe suspecte într-o instituție de învățământ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii