Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Patru persoane din Medgidia sunt cercetate pentru contrabandă cu ţigări

ro

04 Feb, 2022 16:37 2109 Marime text


Poliţiştii de frontieră au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Medgidia, județul Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, anunță, vineri, 4 februarie, Garda de Coastă. 

În urma perchezițiilor au fost ridicate, în vederea confiscării, mai multe pachete de țigări de contrabandă și diverse sume de bani.

Potrivit sursei citate, joi, 3 feburarie, în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au realizat un flagrant ocazie cu care, pe raza localității Medgidia, au depistat un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 40, respectiv 45 de ani, domiciliați pe raza municipiului Medgidia, despre care existau date că sunt implicați în activităţi de contrabandă.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost găsite 193 de pachete de țigări, fără documente justificative de proveniență.

„În vederea identificării locațiilor unde sunt depozitate țigări de contrabandă, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Medgidia, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 662 pachete de țigări de contrabandă, suma de 2.260 euro si 12.670 lei, bunuri care au fost ridicate în vederea confiscării”, se arată în document.

În cauză sunt cercetați patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Conform reprezentanților Gărzii de Coastă, la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii