Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mai mulți bărbați, prinși la volan fără permis. Unul dintre ei era băut

ro

06 Nov, 2021 13:05 996 Marime text
  • Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Constanța au depistat mai multe persoane care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau fără a avea un permis de conducere valabil. 

Astfel, polițiștii constănțeni au depistat, pe raza județului Constanța, trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 47 de ani care au condus fără să aibă permis pentru nicio categorie de vehicule, unul dintre ei fiind și sub influența băuturilor alcoolice. 

Ce spune IPJ Constanța

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391B, în afara localității Limanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul și-a însușit, în scop de folosință, autoturismul în cauză.

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cabanei din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 12.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză, înmatriculat în alt stat, nu are drept de circulație în România.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii