Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa. Accident rutier grav pe Autostrada A2. 3 victime. O maşină s-a făcut scrum. Alta a intrat în parapet (galerie foto+video)

ro

24 Sep, 2018 03:13 7942 Marime text
Un incendiu a cuprins în urmă cu puţin timp, un autoturism pe Autostrada A 2, la km 208, în urma tamponării cu o autoutilitară.

Accidentul rutier a avut loc pe sensul de mers dinspre Medgidia către Constanţa, şi în urma impactului autoturismul s-a fpcut scrum iar autoutilitara a fost proiectată în parapetul de pe marginea autostrăzii.
 
Pentru limitarea efectelor acestuia şi lichidarea sa pompierii au trimis la eveniment un echipaj de subofiţeri şi o autospecială de stins cu apă şi pumă precum şi o ambulanţă SMURD pentru a acorda primul ajutor medical în caz de necesitate.
 
Totodată, şi poliţia, a direcţionat două echipaje în zonă pentru a fluidiza traficul rutier.

Potrivit informaţiilor noastre în urma accidentului au rezultat trei victime care au fost transportate la spital: şoferul de pe autoutilitară şi două femei din autoturismul SEAT, înmatriculat în Constanţa.
 
Sursa foto si video: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nelu Enache 24 Sep, 2018 11:41 Accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere. Nu s-a pastrat o distanta corespunzatoare fata de masina din fata.