Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Halucinant - Două femei, amenințate și bătute de fostul concubin! Acesta ar fi încălcat ordinul de protecție (VIDEO)

ro

25 Apr, 2024 12:31 845 Marime text
Sursa foto: Pexels
  • Scene de violență s-au desfășurat în această dimineață, la o locuință din Valu lui Traian, unde două femei au fost agresate de un bărbat, fost concubin al uneia dintre ele. Mai precis, spun polițiștii, acesta ar fi intrat în locuință însoțit de o femeie și și-ar fi bătut fosta parteneră, și pe mama acesteia, și ar fi luat copiii, cu toate că ieri, 24 aprilie, a fost emis un ordin de protecție, în lipsă, pe numele său, pentru amenințare. Acesta a ajuns în custodia poliției, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
Oficial de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de fostul concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe aceasta, persoana bănuită de comiterea faptei nefiind găsită la fața locului.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Acesta nu a putut fi adus la cunoștința persoanei bănuite deoarece, aceasta nu a fost identificată la fața locului și nu a putut fi contactată.

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați, de aceeași femeie, cu privire la faptul că fostul concubin, însoțit de o femeie, ar fi pătruns în imobilul în care locuiește și le-ar fi agresat fizic pe ea și pe mama acesteia.

Totodată, i-ar fi luat pe cei doi copii minori pe care îi au împreună.

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată, fiind în acest moment, în custodia poliției.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, au fost sesizați specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța





Citește și

În cazurile de violență domestică, victimele sunt în proporție de 68% femei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii