Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Bărbat arestat preventiv după ce a părăsit locul accidentului. Consumase băuturi alcoolice și avea permisul anulat

ro

15 Dec, 2021 19:17 1218 Marime text


Urmare a accidentului rutier, din data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada M.I. Dobrogeanu din municipiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu alt autoturism ce se afla staționat.


În urma accidentului rutier, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Mangalia, a suferit vătămări corporale, acesta fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale.


După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de cercetare penală.


În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea permisul de conducere anulat.


În cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Sursă foto: Pixabay 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii