Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Autoturism căutat de autoritățile din Italia si Cehia, descoperit de poliţiştii de frontieră

ro

15 Nov, 2022 11:11 952 Marime text
Mașină confiscată. Foto Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia, aflat în posesia unui cetăţean român.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în ziua de 14.11.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehi.

„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia și Cehia.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tainuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii