Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Bihor 24 de persoane, printre care și copii, implicate într-un grav accident rutier (GALERIE FOTO)

ro

17 Feb, 2023 15:38 1198 Marime text
sursa foto: ISU BihorPompierii militari bihoreni acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism.

Potrivit ISU Bihor, apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului  2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

„Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și 4, în autoturism sunt evaluate și asistate medical în momentul de față. Din  primele informații, 14  persoane au suferit diferite răni - a transmis  Lt. col. Camelia Roșca din cadrul ISU Bihor. 


În microbuz se aflau 18 copii și 2 adulți, din care 9 copii, aflați în cod verde medical și șoferul microbuzului au fost asistați medical, urmând a fi transportați la spital.

„Din cele 4 persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave și două au fost rănite ușor.

După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale și pompierii militari le vor transporta la spital“ - au mai precizat reprezentanții ISU Bihor.

UPDATE: Oficial de la ISU Bihor
 
Intervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Petrileni
 
 
În după-amiaza zilei de vineri, 17 februarie a.c., peste 20 de pompierii militari, cu  o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean au acționat pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care au fost implicate 24 de persoane, din care 18 minori.
 
Apelul care sesiza producerea accidentului în care au fost implicate 24 de persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 13.30, la fața locului fiind mobilizate operativ, cinci echipaje de pompieri din cadrul Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, din care trei de paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz (din care 18 copii și 2 adulți) și cele  4 aflate în autoturism au fost evaluate, persoanele rănite fiind asistate medical la fața locului. 
După primirea îngrijirilor de specialitate, 4 copii răniți ușor (aflați în cod verde medical) și 4 adulți (doi aflați în cod galben medical și doi cu răni ușoare) au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, iar 8 copii au fost transportați la CPU din cadrul Spitalului Municipal Beiuș (de unde, o parte dintre aceștia, care nu au suferit răni, urmează a fi preluați de părinți). Ceilalți 6 copii, care nu au fost răniți,  au fost preluați de părinți de la locul accidentului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii