Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:02 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulia Cezara Suciu dă sentinţa! Şeful Consiliului Judeţean Constanţa află azi dacă va fi achitat sau condamnat (rechizitoriu)

ro

28 Oct, 2015 00:00 940 Marime text


Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, aşteaptă azi pronunţarea judecătoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, în dosarul în care este bănuit de subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa. Pronunţarea trebuia să se dea iniţial pe data de 14 octombrie, însă a fost amânată pentru azi. Oricare va fi decizia judecătoarei Iulia Suciu, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
La ultimul termen, Nicuşor Daniel Constantinescu a susţinut în faţa instanţei că este nevinovat şi că „încadrarea în această cauză a fost făcută în mod exagerat“.
 
„Nu s-a făcut o cercetare corectă. Vă spun că sunt nevinovat. (…) Nu am făcut în viaţa mea vreo faptă penală. (…) De ce răspund numai eu? De ce ceilalţi consilieri nu sunt aici? Vă rog să luaţi o hotărâre înţeleaptă“, a mai spus şeful CJC.
 
De partea cealaltă, Nadia Zlate, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, a cerut ca şeful CJC să fie condamnat la închisoare cu executare.
 
În cauză, Nicuşor Daniel Constantinescu a fost deferit Justiţiei de Andrei Bodean, din DNA Constanţa, pe data de 25 aprilie 2014, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. 

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii