Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Bărbat reținut, ulterior arestat preventiv pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

ro

21 Oct, 2023 12:35 799 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Ulterior, la data de 20 octombrie 2023, în baza probelor administrate în dosarul penal, polițiștii l-au prezentat pe acesta magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
În data de 19 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din Turda, care la data de 16 octombrie 2023, în jurul orei 17.50, a sustras un autotursim din Turda, fiind interceptat de un echipaj de poliție în municipiul Cluj-Napoca. În toată această perioadă, bărbatul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate din Cluj-Napoca, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.
 
Ulterior, la data de 20 octombrie 2023, în baza probelor administrate în dosarul penal, polițiștii l-au prezentat pe acesta magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Brăila: Acțiunile „Blocada” continuă. Bilanțul polițiștilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii