Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiunile „Blocada” continuă. Bilanțul polițiștilor

ro

21 Oct, 2023 12:28 841 Marime text



Sursa foto: IPJ Brăila


 
  • Ieri, 20 octombrie a.c., polițiștii și jandarmii au desfășurat 17 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. 
Conform IPJ Brăila, acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 44 de evenimente, 36 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 

„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce nouă permise de conducere și patru certificate de înmatriculare”, susțin polițiștii brăileni.

 
În intervalul orar 19:30-04:30, în cadrul acțiunii BLOCADA, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila sprijiniți de jandarmi, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brăila, pentru prevenirea producerii unor evenimente de tulburare a ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri în rândul elevilor cu ocazia organizării unui eveniment de tip Balul Bobocilor, adaugă aceștia.
 

„Astfel, au fost legitimate 140 de persoane, controlate 100 de vehicule și testați 90 de șoferi cu aparatul etilotest și/sau drugtest. Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 de lei, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și a fost reținut un permis de conducere pentru alcool și un certificat de înmatriculare”, mai precizează sursa citată..
 

 
Biroul Proximitate și Poliția Orașului Făurei au acționat ieri, în intervalul orar 09:00-12:00, în incinta și zona adiacentă unităților de invățământ de pe raza municipiului pentru menținerea unui climat de siguranță publică în proximitatea unităților de învățământ, descurajarea absenteismului școlar și a delicvenței juvenile.
 
Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii au verificat nouă unități de învățământ, au consiliat 28 de elevi, au verificat microbuze școlare și au fost purtate discuții cu nouă directori ai unităților de învățământ.
 
De asemenea, șapte agenți de securitate au fost instruiți cu privire la accesul în unitățile de învățământ și au fost verificate patru societăți de alimentație publică din proximitatea unităților de invățământ., mai arată sursa menționată.
 
 
 Citește și
Acțiunea „Blocada” desfășurată de polițiștii din județul Ilfov. Ce au constatat
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii