Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrebări fără răspuns Cum au închis procurorii dosarul şefului de la Investigaţii Criminale Eforie

ro

05 Nov, 2012 00:00 3018 Marime text

eforie_-_Tuzla_sens_giratoriu.jpgProcurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au finalizat cercetările în dosarul în care comisarul Dragoş Horaţiu Radu, şeful Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Eforie, a fost cercetat după ce ar fi fost implicat într-un accident rutier în urma căruia ar fi părăsit locul faptei fără încuviinţarea colegilor de la Rutieră.

Menţionăm încă de la început că am încercat să obţinem un punct de vedere cu privire la decizia procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel şi de la şeful Formaţiunii de Investigaţii Criminale Eforie, în acest sens trimiţându-i şi un mesaj pe telefonul mobil, însă nu a răspuns. De îndată ce comisarul Dragoş Horaţiu Radu îşi va exprima opinia referitoare la incidentul rutier şi la decizia procurorilor o vom publica în ediţia următoare.

La data de 30 martie, ora 22.47, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Tuzla, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism. La momentul producerii incidentului s-a susţinut că şoferul a lovit structura din beton ce constituie sensul giratoriu din localitate.

Poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului nu au găsit la locul indicat decât autoturismul, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că maşina aparţine unui ofiţer de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Eforie, respectiv comisarul Dragoş Horaţiu Radu, şeful Formaţiunii de Investigaţii Criminale. Pe bancheta din spate s-ar fi găsit mai multe înscrisuri oficiale, care nu ar fi fost înregistrate la Poliţia Eforie.„Având în vedere datele existe în cauză până la acest moment, din care rezultă în mod indirect faptul că la volanul autoturismului s-a aflat un ofiţer de poliţie, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Totodată comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de ofiţerul de poliţie. Menţionăm că poliţistul în cauză nu se afla în timpul orelor de program", conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Recent, conform unor surse bine informate, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au închis dosarul în baza articolului 18 indice 1 Cod Penal. Conform datelor oficiale art. 18 indice 1 prevede că „fapta nu prezintă pericolul social al unei infracţiuni".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii