Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interzis in cofetarie pentru violatorul cu bile

ro

20 Sep, 2008 00:00 1907 Marime text

Ion Palaghia, cunoscut in lumea justitiei drept presupusul violator cu bile, nu mai are voie sa mearga la cofetarie si nici in statiunea Mamaia.

Barbatul si-a petrecut aproximativ doua luni in arest preventiv, asteptand sa fie judecat pentru un viol pe care sustine ca nu l-a comis. In luna august, dupa aproape opt saptamani de detentie, Ion Palaghia, de 27 de ani, a fost lasat in libertate, insa instanta i-a dat interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Judecatorii au ajuns la concluzia ca Palaghia poate fi eliberat, intrucat s-a descoperit ca exista posibilitatea ca tanara care sustine ca a fost violata de acesta sa-i fi cazut de fapt victima celebrului violator din lift. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au dispus, ieri, prelungirea masurii preventive de a nu parasi localitatea de domiciliu, luata impotriva lui Ion Palaghia. Conform Codului de Procedura Penala, persoana fata de care se ia aceasta masura preventiva nu are voie sa detina sau sa foloseasca niciun fel de arme si nici sa isi schimbe locuinta fara incuviintarea organului judiciar care a dispus aceasta masura. Mai mult, acesta trebuie sa respecte programul de supraveghere stabilit de autoritati si sa se prezinte de fiecare data cand este chemat. In plus fata de aceste restrictii, organul judiciar care a dispus masura poate impune si alte limitari. In acest sens, persoana care are interdictie de a parasi localitatea ar putea, la cererea magistratilor, sa poarte un sistem electronic de supraveghere, sa nu se deplaseze la anumite spectacole sportive sau culturale sau sa nu se apropie de persoana vatamata sau apropiatii acesteia, inclusiv martori.

"Eject" din Mamaia

Se pare ca procurorii Parchetului Judecatoriei au considerat ca este oportun sa-i interzica lui Ion Palaghia accesul in cluburi, in cofetarii sau in alte localuri publice, inclusiv in statiunea Mamaia. Asemenea masuri de precautie pot parea usor ilare, mai ales ca exista dubii certe cu privire la vinovatia barbatului. Ramane de vazut daca Palaghia va ataca sau nu in instanta dispozitiile procurorilor. Conform anchetatorilor, in seara de 22 iunie, in jurul orei 23.00, pe Aleea Partizanilor, acesta ar fi siluit o tanara in spatele blocului, amenintand-o cu briceagul la gat. In apararea sa, Ion Palaghia a sustinut ca are montate mai multe bile pe penis, fapt pe care victima nu l-a mentionat anchetatorilor. Ulterior, s-a descoperit ca modul de operare al atacatorului seamana izbitor cu cel al violatorului din lift, asa incat judecatorii au considerat ca sunt dubii certe cu privire la vinovatia sa si ca poate fi cercetat in libertate.

Scris de: {autor}Cecilia ZAREA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii