Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență în rada portului Sulina! O ambarcațiune ARSVOM, solicitată în ajutorul unui marinar turc (GALERIE FOTO)

ro

22 Aug, 2023 20:53 1024 Marime text
Sursa galeriei foto: ARSVOMO nouă solicitare de intervenție MEDEVAC a venit astăzi către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare. 

Potrivit ARSVOM, de această dată, VTS Sulina solicită intervenția unei nave ARSVOM pentru o evacuare medicală de urgență. 

„La bordul navei GERDA S, aflată in rada Sulina, unul din membrii echipajului de la bord, respectiv un marinar de  naționalitate turcă, acuză probleme respiratorii și febră mare.
La ora 18:25, nava SAR ARES, cu echipajul format din capitan- Cojocaru A., Anton Viorel și Odor Dan, împreună cu o asistentă medicală la bord, a pornit în intervenție.
La ora 19:10, SAR ARES a ajuns la nava GERDA S, de unde a preluat persoana bolnavă, urmând că în scurt timp, la ora 19:12 să se îndrepte cu aceasta, cu toată viteza, spre Portul Sulina.
La ora 19:55, Sar Ares a acostat în Portul Sulina, unde a predat marinarul bolnav către serviciul de ambulanță. Marinarul a fost adus în condiții de siguranță și a fost predat către Ambulanță în stare stabilă, cooperant dar cu dureri in piept și dificultate  respiratorie“ - au precizat reprezentanții ARSVOM.

Citește și: 

ConstanțaIntervenție de urgență a unui echipaj ARSVOM pentru salvarea a doi marinari români răniți pe mare (GALERIE FOTO
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii