Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectori ITM, agresati verbal la o terasa din Eforie Nord

ro

24 Aug, 2009 03:02 1988 Marime text

O echipă a Inspectoratului de Muncă din Bucureşti, alături de reprezentanţi ai instituţiei teritoriale din Constanţa, a fost agresată verbal şi dată afară de la o terasă unde efectua un control.

De fapt, doar au avut intenţia să realizeze controlul, dar nu au reuşit pentru că au fost poftiţi, în mod deloc civilizat, să iasă afară şi să-şi vadă de drum. Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, la terasa Palermo, din Eforie Nord. Era prima unitate din staţiune pe lista de control, urmând ca inspectorii să meargă la mai multe restaurante, terase etc din Eforie Nord, Eforie Sud şi Tuzla. „Inspectorii s-au deplasat acolo şi din cauza faptului că primisem mai multe sesizări verbale de la clienţi. Aceştia au fost agresaţi verbal de soţul patroanei, care le-a spus clienţilor că dă de băut şi de mâncare la toată lumea pe gratis dacă îi dau afară pe inspectori. La un moment dat, s-a ridicat o clientă şi le-a spus că nu au ce căuta acolo. Agenţii economici trebuie să înţeleagă faptul că noi suntem acreditaţi de Guvern să facem controale la orice oră din zi şi din noapte", a declarat Marius Ciobanu, director coordonator adjunct al ITM Constanţa. La locul incidentului a fost nevoie şi de intervenţia Poliţiei pentru a calma spiritele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un alt cetatean 30 Jul, 2010 12:02 ce abil trebuie sa fi fost cetateanul aflat din intamplare acolo de a vazut si ce acte sau prezenta si ce sa semnat -hai sa fim seriosi.
  • UN CETATEAN 03 Sep, 2009 17:00 INTAMPLAREA A FACUT SA MA AFLU IN ACEA SEARA IN INCINTA TERASEI DESPRE CARE SE VORBESTE IN ARTICOL. ESTE O TERASA FOARTE MICA SI POATE DE ACEEA CRED CA TOTI CEI CE NE AFLAM LA MASA LA ACEA ORA AM ASISTAT LA DISCUTIILE PURTATE INTRE REPREZENTANTII ORGANELOR DE CONTROL SI ADMINISTRATATORUL SOCIETATII. DIN ECHIPA DE CONTROL FACEAU PARTE 4 PERSOANE CARE AU LUAT LOC LA O MASA AFLATA IN INCINTA TERASEI SI CARE AU FOST SERVITE CU SUCURI SI APE. STIU CU SIGURANTA CA ADMINISTRATORUL, A PU LA DISPOZITIA ORGANELOR DE CONTROL O SERIE DE DOCUMENTE PRECUM SI REGISTRUL UNIC DE CONTROL. IN DECURS DE 1 ORA STIU CA ACESTIA AU SCRIS , CU SIGURANTA UN ACT DE CONTROL, LA MOMENTUL LA CARE ADMINISTRATORUL (O FEMEIE)A FOST PUS SA SEMNEZE, A SOLICITAT PREZENTAREA DE CATRE INSPECTORII ITM A ORDINULUI DE CONTROL, ACESTIA FIIND VADIT DERANJATI DE CEREREA ADMINISTRATORULUI. IN ACEL MOMENT AU RIDICAT TONUL SPUNAND CA NU STIU CU CINE AU DE A FACE SI CA AU TOT DREPTUL SA FIE ACOLO. DIN CATE AM INTELES O ALTA ECHIPA DE CONTROL FUSESE IN CONTROL LA ACEIASI TERASA IN URMA CU 2 SAPTAMANI, NEFIIND FINALIZATA ACEA ACTIUNE DE CONTROL. ORICUM, INSPECTORII VADIT DERANJATI AU STRANS HARTIILE SI AU PARASIT INCINTA. IN CIRCA 10 MINUTE A VENIT UN ECHIPAJ AL POLITIEI LOCALE CARE AU DISCUTAT CU ADMINISTRATORUL SOCIETATII SI AU LUAT SI DATELE DE IDENTIFICARE A 2 MARTORI. INSPECTORII ITM NU AU REVENIT IMPREUNA CU ORGANELE DE POLITIE. NU STIU MAI MULTE DE ATAT, ADMINISTRATORUL CERANDU-SI SCUZE DE INTARZIEREA PROVOCATA PRIVIND SERVIREA. AM REVENIT A DOUA ZI, MANCAREA ESTE FOARTE BUNA. CHESTIA CU SECHESTRAREA, SI CU DATUL AFARA.....NU ESTE ADEVARATA. UN CETATEAN.....APROPO, DE CE NU ATI CERUT SI UN PUNCT DE VEDERE AL REPREZENTANTULUI SOCIETATII. CRED CA ARE DREPTUL LA REPLICA!
  • un constantean ! 24 Aug, 2009 07:57 vad ca majoritatea circimarilor isi fac legea !, de ce I.T.M. NU INCHIDE ACESTE CIRCIMI ?!?!