Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni în cascadă la regimul rutier. Au condus fără permis ori sub influența băuturilor alcoolice

ro

12 Mar, 2017 11:02 1311 Marime text

În urma activităților desfășurate în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au depistat în trafic o serie de nereguli. 
 
La data de 11.03.2017, ora 13.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe E.D., în vârstă de 38 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Victoriei din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot ieri, ora 12.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe C.M., în vârstă de 31 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Aseară, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe S.A.-M., în vârstă de 16 ani, din localitatea Ciocîrlia de Sus – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 
Noaptea trecută, ora 00.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe P.C., în vârstă de 26 de ani, din orașul Băneasa, care a condus un autoturism, pe strada Trandafirilor din Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Tot noaptea trecută, ora 01.45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe Y.S., din Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
De altfel, la ora 00.55, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au depistat pe G.A., în vârstă de 37 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Câteva ore mai târziu, la ora 03.30, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar l-au depistat pe B.F., în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 395, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii