Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Accident rutier mortal, între un TIR și un autoturism

ro

14 May, 2020 16:47 1864 Marime text
Un accident rutier mortal s-a produs joi după-amiaza pe DN12, județul Covasna, între un TIR și un autoturism. Potrivit informațiilor, o șoferiță a decedat în urma impactului violent.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN12 (E578), la kilometrul 13, la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc, județul Covasna, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir și un autoturism.

În urma impactului, conducătoarea autoturismului a decedat.

Circulația auto se desfășoară pe jumătate de cale.

Ce spune ISU

Pompierii militari au fost solicitați să intervină astăzi la un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, produs pe DN12 la ieșire din localitatea Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc.

La locul intervenției au fost alocate două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe (1 SMURD și 1 SAJ).

Din nefericire, la locul evenimentului rutier  a fost găsită o persoană încarcerată și decedată.

Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea persoanei rămasă încarcerată și asigurarea măsurilor  de prevenire şi stingere a incendiilor.

În urma evenimentului rutier, o persoană a fost asistată de echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital și o persoană a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Sfântu Gheorghe de către echipajul SAJ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii