Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la o pensiune în localitatea Caraorman din Delta Dunării. O persoană a ajuns la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Nov, 2022 08:20 1283 Marime text
Incendiu la Caraorman. Foto: ISU Delta Tulcea15 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” județului Tulcea au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării .

Potrivit ISU Delta Tulcea s-a intervenit cu patru motopompe trei ambarcațiuni printre care și o ambarcațiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor. 

„În momentul izbucnirii incendiului se aflau turiștii cazați însă aceștia s-au auto evacuat și au fost transportați către o locație din apropiere. 

O persoană necesită asistență medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicație cu fum“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea. 


În pensiune în momentul izbucnirii incendiului se aflau șapte persoane. Persoana intoxicată a fost preluată de o Ambulanta navala. 

După aproximativ 8 ore intervenția pompierilor la Caraorman a fost finalizată. 

„Au ars aproximativ 450 mp din clădirea principală, o anexa de aproximativ 50 mp. A fost salvată o anexa care era restaurant, o terasa și s-a reușit  oprirea extinderii la o altă locație din apropiere. Din primele informații cauza probabilă de producere a incendiului este scurt circuit electric“ - a mai precizat Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.



Sursa video: ISU Delta Tulcea și Facebook/Oboroceanu Iulian Club Bărci Motoare Delta Dunarii Barcagii Pescari

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii