Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în Călăraşi. O casă de locuit şi alte anexe gospodăreşti au ars

ro

25 Jul, 2019 09:49 1871 Marime text
În dimineaţa zilei de miercuri, 25 iulie 2019, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași, au fost solicitate prin numarul unic de urgențe, 112, să acţioneze pe raza Municipiului Călărași, în cartierul Măgureni, strada Petroșani, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și alte anexe  gospodărești.
 
Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 100 de minute, conform ISU Călăraşi.
 
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și fum dens atât la locuința proprietarului, cât și la alte anexe gospodărești.

Existând pericolul ca arderea să se extindă la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, pompierii militari, au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite.
 
Dintr-una dintre anexe, pompierii militari au reușit să extragă în timp util două butelii de aragaz, care, de asemenea, reprezentau un pericol  pentru vecinătăți.
 
La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului.
 
Cauza probabilă a producerii incendiului, fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, de către proprietarul gospodăriei.

Sursă foto: ISU Călăraşi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii