Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane implicate într-un accident rutier pe DN 3A pe raza localității Dragoș Vodă din Călărași (GALERIE FOTO)

ro

09 Nov, 2022 15:05 1097 Marime text
Accident rutier în județul Călărași. Foto ISU CălărașiCinci persoane au fost implicate astăzi într-un grav accident rutier  în județul Călărași. 

Potrivit ISU Călărași, în jurul orei 10.15 s-a produs un accident rutier pe DN3A, pe raza localității Dragoș Vodă, două autovehicule intrând în coliziune.

În accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Călărași, în care se aflau 4 persoane (2 copii și 2 adulți) și un utilaj agricol (tractor), în care se afla doar conducătorul utilajului.

„La fața locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de descarcerare din cadrul Secției Dragalina, trei ambulanțe SAJ Călărași și autospeciala ATPVM (autospecială transport personal şi victime multiple) de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi.
La sosirea echipajelor de intervenţie nu au fost identificate persoane încarcerate în cele două vehicule, însă fiecare dintre acestea prezentau traumatisme ușoare și aveau nevoie de îngrijiri.
Autospeciala de transport persoane și victime multiple a preluat și transportat la spitalul din Călărași conducătorii celor două autovehicule implicate în accident, iar celelalte trei persoane, doi copii și un adult au primit îngrijiri și au fost transportate la unități spitalicești de ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță sosite la locul accidentului“  a precizat purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu .


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii