Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o fabrică din Bucureşti. Zeci de salvatori la intervenţie. Degajări mari de fum. S-a transmis mesajul Ro Alert (galerie foto)

ro

10 Jan, 2020 00:34 2472 Marime text
 
Un puternic incendiu a izbucnit, aseară, la un bazin, în care s-a crezut, iniţial că este zinc, pe strada Ilioara, la Fabrica Electromontaj.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „sunt degajari mari de fum, şi în acest sens s-a transmis mesajul RoAlert”.

Vasile mai spune că „incendiul s-a extins la nivelul acoperișului halei pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătraţi, hala având o suprafaţă totală de aproximativ 2500 mp, la o constructie P+1”.


Nu sunt persoane ranite.

La caz au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, un echipaj de descarcerare, un echipaj cu autospecială tip CBRN, şi două ambulanţe SMURD.

Din evaluarea facută la faţa locului, a rezultat că este pericol de explozie, în bazin fiind acid clorhidric diluat, dar nu a existat posibilitatea de propagare a focului la vecinătăţi.

Au fost efectuat două măsuratori privind calitatea aerului din zonă, nu s-au constatat depăşiri ale valorilor acceptate.

Incendiul a fost stins după circa două ore de la declanşare.

Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii