Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu produs la o anexă gospodărească în municipiul Tulcea. Intervin pompierii (GALERIE FOTO)

ro

15 Feb, 2024 14:33 619 Marime text
Sursă foto: ISU Delta
 
  • În cursul zilei de astăzi, pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea efectelor produse de un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, situată în municipiul Tulcea.

În cursul zilei de astăzi, pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea efectelor produse de un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, situată în municipiul Tulcea, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Spre locul de producere a evenimentului au fost direcționate 3 echipaje de salvatori cu 2 autospeciale de stingere și o autospecială de salvare la înălțime.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la întreaga anexă, cu pericol de propagare vecinătăți.

Pompierii militari au procedat, în timp operativ, la localizarea și la lichidarea incendiului, înlăturând astfel pericolul de propagare a focului.

În urma incendiului, o persoană de sex masculin a fost preluată de echipajul SAJ prezent la fața locului și transportat la o unitate spitalicească.

Cauza probabilă, coș de fum neprotejat față de materialele combustibile, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Prezentarea mijloacelor noi intrate în dotarea ISU Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii