Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezentarea mijloacelor noi intrate în dotarea ISU Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

15 Feb, 2024 12:42 1072 Marime text



 
  • Astăzi, 15 februarie a.c. are loc prezentarea de tehnică recepționată în anul 2023 ce se va desfășura la Detașamentul Palas din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.
 
În cadrul evenimentului sunt prezentate mijloacele noi intrate în dotarea Inspectoratului, în decursul anului trecut.
 

„Aceste mijloace erau foarte necesare, tehnica din dotare era insuficientă și nu mai răspundea cerințelor operaționale”, a spus Amarandei, șeful ISU Constanța.

 
Au fost recepționat 26 de mijloace tehnice, din care 13 autospeciale (11 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de stingere cu pulbere și o autospecială de stingere cu perforare)
 

„Pot să afirm că parcul auto a căpătat o nouă dimensiune și dotarea actuală ne permite să ne îndeplinim misiunile cu eficiență. La sfârșitul anului trecut a intrat în dotarea ISU și perna pneumatică, este o pernă care are o capacitate de înălțime de 60 de metri, dar trebuie să precizăm că aceste operațiuni trebuie să reprezinte o ultimă variantă de salvare atunci când celelalalte mijloace nu mai pot fi folosite sau prezintă risc. Înălțimea pernei este de 3m iar suprafașa la sol este de 70 metri pătrați” a mai transmis cu această ocazie, Amarandei.











Citește și
Accident rutier grav, la Topraisar, județul Constanța! O mașină a luat foc (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii