Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la un hotel din Eforie Sud. Turiști evacuați de pe acoperiș. Degajările mari de fum au pus salvatorii în alertă (galerie foto+video)

ro

07 Sep, 2021 06:18 5190 Marime text
  • In aceasta dimineață, în jurul orei 4.00, prin apel unic de urgență 112 salvatorii au fost solicitați sa intervenă la un hotel din Eforie Sud (Mercur), unde li s-a comunicat că există o degajare mare de fum.
La locul solicitarii au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscari, o descarcerare, trei smurd, două saj, un total de 40 pompieri.

La momentul respectiv in hotel se aflau un număr de aproximativ 83 de persoane (79 turiști, 4 angajați ai hotelului) , dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuați de catre echipajele de la fața locului.

Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulti 4 copii, 1 sugar) au fost coborâte de pe acoperișul hotelului.

O singura persoană care fusese intoxicata cu fum a fost transportată la spital de catre un echipaj SAJ, conștientă, cooperanta.

Incendiul a fost lichidat la ora 04:58, cauza probabila a incendiului fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

UPDATE - Oficial de la SAJ Constanța

„În cursul nopții, am fost solicitați la un hotel din Eforie pentru un incendiu.

La locul incendiului, s-au deplasat mai multe ambulanțe SMURD și mai multe ambulanțe SAJ. A fost o singură victimă intoxicată cu monoxid de carbon, care a fost preluată de către echipajul SAJ, stabilă și transportată la Spitalul Județean Constanța pentru supraveghere”, a declarat medicul Diana Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Servicului de Ambulanță Județean Constanța. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii