Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un suspect implicat în scandalul de zilele trecute din zona Casa de Cultură din Constanța, reținut

ro

29 Jun, 2023 12:38 1048 Marime text
La data de 28 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.00, acesta ar fi fost implicat într-o agresiune fizică ce ar fi avut loc, între mai multe persoane, în zona Casa de Cultură din municipiul Constanța.

„Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

În acest caz, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Reamintim că., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la o agresiune fizică, ce ar fi avut loc, între mai multe persoane,  la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.00, în zona Casa de Cultură din municipiul Constanța, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, 5 bărbați, bănuiți de comiterea acestor infracțiuni. 

Persoanele în cauză au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală. 

În acest caz, cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATEIntervenție de urgență a mascaților pe strada Ion Corvin din Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii