Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Intervenție de urgență a mascaților pe strada Ion Corvin din Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

21 Jun, 2023 22:41 12892 Marime text


Poliția a intervenit de urgență pe strada Ion Corvin din Constanța. A fost un apel privind implicarea mai multor persoane intr-o altercație.

Iată ce a relatat IPJ Constanța:

„La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Polției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona Casa de Cultură, a avut loc o agresiune fizică între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Până în acest moment, în imediata apropiere a zonei în care ar fi avut loc conflictul au fost identificate 3 persoane, una dintre ele prezentând urme vizibile de violență în zona mâinii. Pentru aceasta a fost solicitată o ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Persoanele în cauză urmează a fi conduse la sediu, în vederea continuării cercetărilor.“



UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la o agresiune fizică, ce ar fi avut loc, între mai multe persoane,  la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.00, în zona Casa de Cultură din municipiul Constanța, precizăm următoarele:

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, 5 bărbați, bănuiți de comiterea acestor infracțiuni. 

Persoanele în cauză au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală. 

În acest caz, cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii