Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:47 25 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Scandal în trafic în zona Casei de Cultură din Constanța. Politia Locală a încercat să oprească un șofer. Care a fost atitudinea acestuia (galerie foto+video)

ro

06 Dec, 2018 15:54 10514 Marime text

În urmă cu puțin timp , a avut loc un scandal în trafic în zona Casa de Cultură din Constanța.

Potrivit martorilor, Poliția locală a încercat să- l legitimeze pe șoferul unui autoturism marca Skoda, însă acesta a refuzat, și a demarat în trombă la volanul mașinii. 
 
UPDATE  1

Șoferul de la Casa de Cultură din Constanța a fost prins în trafic pe strada Nicolae Iorga.

UPDATE 2 

Un echipaj al Direcției Generale Politia Locală cu atribuții în domeniul circulației rutiere era oprit pe strada I.L. Caragiale, în spatele unui autovehicul, al cărui conducător auto nu respectase semnificația indicatorului rutier "oprirea interzisă ".

La un moment dat, a trecut pe langa echipajul de poliție locală un autovehicul marca Skoda de culoare alb, conducătorul auto claxonând insistent și arătându-le polițiștilor locali semne obscene.

Aceștia au plecat în urmărirea lui, reușind să îl ajungă la intersecția străzilor I.L Caragiale/ Alexandru Lapusneanu, acesta fiind oprit la semafor.


Polițiștii locali au coborât din autospeciala de serviciu si au procedat la legitimarea acestuia, conducătorul autovehiculului marca Skoda refuzând să prezinte actul de identitate sau sa furnizeze date pentru stabilirea identității și profitând de faptul că semaforul electric între timp își schimbase culoarea, respectiv semnalul luminos era verde, acesta a demarat în tromba.

Polițiștii locali au procedat la urmărirea acestuia, efectuând semnale regulamentare de oprire prin sistemul de amplificare a vocii, concomitent cu semnalele luminoase și au reușit opirea acestuia la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Ion Lahovari.

Conducătorul autovehiculului marca Skoda s-a legitimat cu cartea de identitate și i-a fost întocmit proces verbal de constatare și sancționare a contravenției conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 300 lei, pentru proferare de expresii jignitoare și refuz de legitimare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii