Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În vacanța mare, copiii din Constanța se joacă alături de echipa Zbumzzi. Zilnic, până pe 25 august

ro

28 Jul, 2019 13:33 1563 Marime text
Pentru că e vară, pentru că e frumos afară, iar vacanța mare e în toi, e recomandat ca cei mici să petreacă timpul liber în aer liber, în compania copiilor de aceeași vârsta, departe de telefoane, tablete, laptop-uri și alte monitoare.

Pentru cei care doresc să profite la maximum de serile senine de vară, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se desfășoară zilnic (din 7 iulie până pe 25 august), între orele 17.00-21.00, proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“. Un proiect dedicat copiilor, implementat de o echipă formată din tineri frumoși, responsabili, dar și cu multă poftă de... joacă. Ei sunt cei care le propun copiilor zilnic o mulțime de evenimente antrenante, specifice vârstei lor.

Timp de o oră, în intervalul 17.00-18.00, copiii fac antrenamente, în pași de dans, pentru a fi în formă pe parcursul celor patru ore de veselie. Apoi, de la ora 18.00 până la 19.00, se desfășoară concomitent, în trei locuri, cinci ateliere de: teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt și jocurile copilăriei. Este ușor să descoperiți locul unde se derulează aceste activități, după numărul mare de copiii adunați la un loc.



De luni până vineri, între orele 19.00 și 21.00, echipa Zbumzzi face animație cu cei mici. Sâmbătă și duminică, animația durează doar o oră pentru că, de la ora 20.00, trupa Zbumzzi urcă pe scenă, pentru a promova dansul și mișcarea în aer liber. Dacă patru ore sunt prea puține pentru dans, teatru, joacă, pictat pe șevalet, desenat pe asfalt și face painting, nu e nimic! A doua zi, distracția începe de la capăt. Pentru alte patru ore antrenante, pline de bucurie.

Evenimentul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Intrarea este liberă!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii