Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ialomița Un bărbat a ars de viu în incendiul ce i-a mistuit locuința. O altă persoană a fost rănită

ro

11 Apr, 2023 15:34 1279 Marime text
Sursa foto: ISU IalomițaDetașamentul de pompieri Urziceni a intervenit astăzi pentru lichidarea unui incendiu, produs la locuința unui cetățean, din localitatea Gârbovi, județul Ialomița.

Potrivit ISU Ialomița pentru gestionarea situației de urgență la locul solicitării au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora acționează și un echipaj al SAJ Ialomița.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. Ulterior acesta s-a extins, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, la o locuință din imediata apropiere.
În interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 86 de ani, carbonizată. Unei persoane de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 32 de ani, i se acordă îngrijiri medicale, întrucât a suferit un atac de panică și o arsură de gradul I, la nivelul membrului superior drept“ - au mai precizat reprezentanții ISU Ialomița.


Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ trei ore.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, interiorul a 6 camere, articole de îmbrăcăminte, elemente de mobilier, aparate electrocasnice, documente.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii