Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent în județul Ialomița! Patru persoane au suferit atacuri de panică

ro

28 Nov, 2023 21:18 881 Marime text



Sursa foto: ISU Tulcea/Foto cu rol ilustrativ


 
  • Un incendiu puternic s-a produs marţi la o locuinţă din localitatea Bucu, pompierii acţionând timp de 4 ore pentru stingerea focului. Patru persoane au suferit atacuri de panică, una dintre acestea fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, potrivit Agerpres

La locul solicitării au acţionat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Staţiei de pompieri Ţăndărei. În sprijinul acestora au venit şi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă şi degajări mari de fum la acoperişul locuinţei, existând pericol de propagare la vecinătăţi. Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acţionat aproximativ patru ore. Ca urmare a producerii evenimentului au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, elementele de mobilier, aparatură electrocasnică, articole vestimentare şi 30 de baxuri polistiren", potrivit ISU Ialomiţa.


Paramedicii SMURD au monitorizat patru persoane care prezentau atac de panică, una fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit, generat de un acumulator electric lăsat sub tensiune.


Citește și
UPDATE. Arde o casă din Constanța! Mărturiile unui vecin speriat (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii