Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu de amploare la o fabrică de lactate din județul Ialomița

ro

26 Oct, 2023 15:18 897 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ISU TulceaÎn seara zilei de 25 octombrie, pompierii ialomițeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, care a cuprins o fabrică de lactate, din localitatea Misleanu.

Potrivit ISu Ialomița, apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului, în jurul orei 19:40.

„La locul solicitării au fost alocate de urgență patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o autocisternă, două autospeciale de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia,  respectiv  Detașamentului de pompieri Urziceni. În sprijinul acestora a intervenit și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Știrbei" al județului Călărași“ - au mai precizat reprezentanții ISU Ialomița. 

La sosirea forțelor de intervenție,  incendiul se manifesta cu violență și degajări mari de fum la acoperișul fabricii (hala de producție) și la trei anexe aflate în proximitatea halei.

Pentru lichidarea incendiului,  dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ 12 ore.

„În urma evenimentului au ars: acoperișul halei de procesare a laptelui pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, două dintre anexe în totalitate și acoperișul celei de-a treia pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați,  documente. S-au deteriorat mai multe elemente de mobilier și aparatură electrocasnică.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost determinată de jar, scântei, generate de mijloace de încălzire  nesupravegheate“ - au mai precizat reprezentanții ISU ialomița.

Citește și: 

Pompierii IGSU au lichidat 146 de incendii în doar 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii